Usluge

Online treninzi

Spirala izvrsnosti:

Vjerujem da svako od nas može promijeniti svijet. Mnogo puta sam svjedočila tome! Zato volim posao coacha! Jer doprinosim tihoj revoluciji mijenjanja ljudske svijesti radeći ono što najbolje znam i u čemu uživam: podučavanju!

Za vas sam kreirala program koji je jedinstven jer je posebno kreiran kako bi za 4 sedmice, 4 modula, kod vas pokrenule promjenu na isti način na koji su kod mene pokrenule godinama prije.

Zato sam trening nazvala „SPIRALA IZVRSNOSTI“

Jer vjerujem da svi u sebi imamo genija! I snage i slabosti na kojima je vrijedno raditi!

Šta dobijate online treningom SPIRALA IZVRSNOSTI?

Priliku da radite na svojim uvjerenjima. Da prepoznate i promijenite uvjerenja koja su vas ograničavala i sprječavala vaš uspjeh. Uspostavit ćete sistem podržavajućih uvjerenja koja će vam pokazati koliko ste jedinstveni i koliko ste potrebni ovom svijetu. Jer vaši budući uspjesi će, zajedno sa mnom, biti dio one tihe revolucije promjene ljudske svijesti s početka priče!

Precizan plan ostvarenja jednog vašeg cilja. Podijelit ću s vama sva iskustva i sva znanja koja sam stekla, a koja su mi pomogla da ostvarim svoje ciljeve. Nekad, nisam znala ni šta želim u životu, ni kuda želim ići ni kako ostvariti svoje snove. Pustila sam da me život nosi i nisam preuzimala odgovornost. Danas, ja sam najuspješniji NLP trener u Bosni i Hercegovini! Zahvaljujući pravilnom postavljanju ciljeva. Zahvaljujući posvećenosti u ostvarenju svojih snova! Zahvaljujući tehnikama kojima ću i vas podučiti!

To je magija coachinga u kojoj posebno uživam! Gledati kako postižete uspjeh koji ste programirali! I zbog toga radim to što radim i beskrajno uživam u tome!

Kreirat ćete vlastiti unutarnji kompas – vaš sistem vrijednosti. Otkrit ćete šta vam je uistinu važno i kako da živite svoje vrijednosti. Osvijestit ćete strahove, blokade, izazove koji vas sprječavaju da živite puni potencijal svog života. Rezultat će biti balans u svim životnim sferama! Kako to znam? Jer se vodim svojim unutarnjim kompasom i živim život vrijedan življenja!

Radit ćete na očekivanjima. Osnažit ćete se i preuzeti odgovornost za svoj život. Odgovornost je sloboda, a sloboda je moć. Moć da kreiramo život po svojoj mjeri. Osvijestit ćete koliko ispunjavate tuđa očekivanja, a koliko svoja. Da li previše očekujete od sebe? Ili se trudite udovoljiti ostalima na uštrb svog zadovoljstva? Nakon ovog modula moći ćete procijeniti to i donijeti odluke koje će rezultirati zadovoljstvom!

Vidite, čini se da nije lako! Odat ću vam tajnu: lakše je nego što sad mislite! Evo nekoliko činjenica koje to potvrđuju:

Teme koje sam za vas pripremila prošla sam iskustveno. Znam svaki izazov i znam tačno koja pitanja i kakvi strahovi će vam se javljati dok budete prolazili kroz taj proces. I znam da mi to možemo zajedno! Znam i da vi to možete sami!

No, zašto biste radili sami kada ćete biti okruženi ljudima s kojima dijelite iste vrijednosti? I koji će biti vaša podrška na putu promjene. Koji će zajedno s vama dijeliti sve strahove, nedoumice i koji će vam dati ruku da se podignete ako posustanete. I to je vrijednost ovog programa! Osjećaj zajedničkog uspjeha, osjećaj da radeći na sebi radimo za dobrobit šire zajednice!

Promjene tako gode! Promjene motiviraju! Pitajte svakoga ko se odlučio na to! Izlazak iz zone komfora je nelagodan samo u jednom trenutku. Nakon toga, ulazite u zonu mogućnosti! Zonu izvrsnosti!

Bit ćete ponosni na sebe! Ponosni na ono kroz šta ste prošli i ponosni na uspjeh koji ste postigli!

Radit ćete sa mnom! I na taj način doprinijeti ostvarenju moje misije da dijeleći znanje i iskustvo, množim osjećaj svrsishodnosti!

Zato se odmah prijavite na online trening „Spirala izvrsnosti“ i iskoristite jedinstvenu priliku da učestvujete na treningu koji će vam promijeniti život!

A cijena? Da, naravno da vas zanima!

Vrijednost ovog programa je neprocjenjiva! U njega sam utkala sve moje! Cijelo moje biće i sva moja iskustva koja su me učinila uspješnom i sretnom!

No, ja vjerujem da se sreća množi kada se dijeli! Kao i znanje!

Zato, samo za vas, ovaj jedinstveni program od 4 modula ćete dobiti za 730 EUR.

Ovo je poseban trening i nije za svakoga! Ovo je trening samo za one koji su prepoznali da od svog života žele više i hoće da rade na kreiranju svoje strategije uspjeha!

SPIRALA IZVRSNOSTI je jedinstven program u regionu i namijenjen je onima koji:

 • Osjećaju da mogu ponuditi puno toga sebi i drugima, a da ih sputavaju limitirajuća uvjerenja.
 • Žele živjeti svoje vrijednosti jer znaju da su vrijednosti naš unutarnji kompas i vode nas ka balansu.
 • Imaju cilj i treba im strategija koja će im omogućiti da taj cilj ostvare. A onda i sve druge ciljeve!
 • Žele povećati svoju produktivnost i iskoristiti najbolje vrijeme koje imaju na raspolaganju.
 • Su spremni na intenzivan trening svoje izvrsnosti! Rezultat: potpuni balans!
 • Žele provoditi vrijeme sa ljudima sa kojima dijele iste vrijednosti.
 • Su vlastiti režiseri svog života i preuzimaju odgovornost za sve što rade i ne rade
 • Brinu o drugima i žele zajedno sa mnom napraviti svijet boljim!
 • Žele pozitivno učiniti glasnijim! I uspjeti u tome!
 • I još mnogo toga što ćete otkriti na prvom online treningu koji sam ponudila kada sam počela sa online treninzima. I zbog toga ovaj trening ima posebno mjesto u mom srcu. Kao i vi koji ste već dostigli svoju izvrsnost uz moju podršku, i vi koji ćete sada zakoračiti na svoju spiralu izvrsnosti.

Ja vjerujem u vas! Jer vjerujem u sebe! Zato sam kreirala program SPIRALA IZVRSNOSTI, da bih s vama podijelila moj recept za uspjeh!

Ja volim svoj život! Zato radim sa klijentima sa kojima dijelim istu strast prema životu i poslu. Radim sa klijentima od kojih učim, koji me motiviraju i svakodnevno inspiriraju da napustim zonu komfora.

Sa klijentima koji su pokretači pozitivnih promjena u svom okruženju i onima koji su svjesni da se znanje, sreća i ljubav množe kada se dijele!

Zato, pišite mi već danas na [email protected] i raspitajte se o narednom terminu početka online treninga Spirala izvrsnosti!

Još uvijek razmišljate o prijavi? O, da, znam taj osjećaj kada počnete vagati koliko vam je u ovom trenutku atraktivna investicija u program koji se organizira online.

Zato za vas imam još nešto! Kao znak zahvalnosti jer ste pročitali najavu do kraja!

FREE WEBINAR TRENUTAK IZVRSNOSTI!

Kako od trenutka prosječnosti i stava „moj život je ok“ stići do trenutka izvrsnosti „volim svoj život!“

Free webinar Trenutak izvrsnosti otvorit će vam sasvim nova vrata na putu ka vašoj izvrsnosti! Podijelit ću s vama svoju priču „od blata, preko trnja, do zvijezda!“

S vama ću podijeliti svoja iskustva i neke korisne tehnike koje su meni pomogle, a možete ih koristiti ODMAH ili kao „prvu pomoć“ ako zapne!

I, naravno da to nije sve! Život ima smisla samo kada dijelimo i poklanjamo! Poklon iznenađenja vas čeka na FREE Webinaru Trenutak izvrsnosti!

Vaša Azra

 

Time management

Jeste li ikada osjećali da ste super zauzeti, a u stvarnosti je rezultat ispod vaših očekivanja?

Jeste li umorni od osjećaja da ne znate od kuda početi i šta su vaši prioriteti?

Osjećate li da, koliko god teško radili, obaveze vam vise iznad vrata poput Damaklovog mača?

O, kako razumijem taj osjećaj! Sa troje male djece, gomilom planova, želja, ideja, često sam se znala vrtiti u krug poput hrčka u svom kolu. I što bih više vremena provodila tako osjećala bih da i ono što radim nema nikakvu vrijednost. Što je, pogađate, dovodilo do manjka samopouzdanja.

„Ja sam samo mama“ znala sam reći kada bi me ljudi pitali čime se bavim. Čak ni tako velikoj i odgovornoj ulozi nisam pridavala značaj i umanjivala sam je.

A onda sam se upoznala sa NLP metodologijom i počela voditi jedan sasvim drugačiji život od onog kakav sam poznavala skoro pet godina, od kako je na svijet došla moja djevojčica Naja, a ja odabrala „biti samo mama“.

Naravno da nije sve došlo preko noći, iako kada sada pogledam na prošlost, i meni se nekad čini da je bilo preko noći. To samo dokazuje da je moguće, i da je lako.

Zato sam za vas kreirala poseban program koji će vam pomoći da organizirate svoje vrijeme na način da vi upravljate svojim resursima. A vrijeme je danas najznačajniji resurs koji imamo.

Najdjelotvornije i najjednostavnije strategije upravljanja vremenom koje su meni pomogle u dostizanju maksimalne produktivnosti kroz maksimalno zadovoljstvo. I lakoću življenja.

Prepoznali ste se u mojoj priči? Vjerujem da jeste.

Šta vas čeka na programu upravljanja vremenom? Kako će vam ovaj online program pomoći?

 • Povećat ćete produktivnost i ostvariti više u manje vremena (O, da, moguće je!)
 • Prepoznat ćete i otkloniti vremenske gubitke. (Da, i ja sam mislila da ih nemam!)
 • Savladat ćete vještinu prioriziranja dnevnih obaveza. (I uživati u toj aktivnosti svakodnevno!
 • Postavit ćete ciljeve na temelju željenih ishoda.
 • Vaše nove sposobnosti olakšat će vašim projektima i timskom radu.
 • Naučit ćete kako praviti sedmične planove koji vam pomažu da ostanete organizirani i izbjegavate odugovlačenje. (Ko, ja odugovlačim? Ni govora! Pssst, ne varajte varalicu!)
 • Naučit ćete kako da ostanete fokusirani i da izbjegavajte različite ometače.
 • Identificirat ćete svoje najveće i najmanje produktivne aktivnosti, klijente i uposlenike.
 • Osjećat će se sigurni da napredujete i usredotočeni na vrhunske prioritete.
 • Preuzmite kontrolu nad vašim mailovima, vašem vremenu i vašem životu.
 • Postat ćete vlastiti režiser i naučiti kako da preuzmete odgovornost za sve što radite ili ne radite.

Sve ovo kroz intenzivan 14dnevni online program. Znam, pitate se kako je moguće sve to postići za samo 14 dana???

Da bih naučila kako upravljati svojim vremenom (kojeg mi je uvijek falilo) pročitala sam barem 50 knjiga. Da otkrijem način kako postići produktivnost, završila sam preko 10 različitih treninga.

Da naučim šta su mi prioriteti i kako ih složiti, radila sam jedan-na-jedan coaching i provela sate i sate kreirajući svoje prioritete. A prvo sam ih trebala osvijestiti. I priznati.

Sve što sam naučila proteklih godina upakovala sam u jedinstven program Time management i sada ta znanja i iskustvo želim podijeliti s vama.

I, znate šta, nema novca koji to može platiti. Nema novca koji može platiti trenutke koje provodim ne radeći ništa, trenutke opuštenosti jer sam svoju listu priortiteta prilagodila najvećem prioritetu: biti produktivna i zadovoljna.

Ne mislim da vam za to trebaju silni planeri, to-do liste, tabele aktivnosti i slično. Treba vam nešto drugo. Nešto što ću vam otkriti na online treningu Time management.

Cijena? Sitnica. Da, bukvalno sitnica. Jer, kao što sam rekla, nema novca koji može platiti osjećaj slobode i produktivnosti.

190 EUR je cijena intenzivnog programa u trajanju od 14 dana.

U cijenu su uključeni:

 • Online predavanja u trajanju od po sat vremena
 • Dva online treninga na kojima ćemo raditi na vašim temama
 • Radni listovi
 • Materijali u pdf formatu
 • Pristup zatvorenoj FB grupi

Online trening Time management namijenjen je menadžerima, voditeljima timova ili voditeljima projekata, svakom ko želi prestati gubiti vrijeme, izbjegavati ometanje, ko želi ostati fokusiran, povećati produktivnost, planirati i odrediti prioritete.