Usluge

NLP Treninzi ličnog i profesionalnog usavršavanja

 • Odlučili ste napraviti prvi korak van zone komfora? Osnažite se na tom putu vrhunskim tehnikama ličnog i profesionalnog razvoja koje vam mogu omogućiti izlazak iz zone komfora, a ulazak u zonu nepreglednih mogućnosti!

  Pročitaj više

 • NLP Communication trening namijenjen je svima koji žele naučiti osnove NLP-a u svrhu poboljšanja komunikacije i podizanja stepena razumijevanja. Učenjem efikasnih alata i metoda polaznici poboljšavaju svoju verbalnu i neverbalnu komunikaciju, fleksibilnost, podižu sposobnost uticaja na okruženje i razvijaju nove strategije uspjeha i kreativnosti.

  Pročitaj više

 • NLP Practitioner jedan je od najmoćnijih i najkorisnijih razvojnih treninga ličnog rasta i razvoja. To je trening kojim se integriraju najefikasniji NLP alati i modeli uz kreiranje vlastitog iskustva i primjene u svim životnim segmentima. Naučene vještine, strategije i procesi pokreću promjenu ponašanja, realizaciju ciljeva, značajno poboljšanje komunikacije i veći stupanj razumijevanja sa drugim ljudima.

  Pročitaj više

 • NLP Master edukacija je logičan korak nakon završene Practitioner edukacije. Predstavlja nov način pristupa vašim stečenim kompetencijama i omogućava novi uvid u znanja i vještine koje ste probudili na NLP Practitioner edukaciji.

  Pročitaj više

 • NLP Trainer edukacija predstavlja najveći stupanj formalne edukacije iz oblasti Neuro-lingvističkog programiranja (NLP).
  NLP Trainer edukacija obuhvata 130h treninga kroz 18 dana, 15h supervizije samostalno održanih seminara, test praktičnog znanja i vlastiti koncept trening sadržaja potvrđen od strane NLP Master trenera.

  Pročitaj više