O meni

“Odaberi posao koji voliš i nećeš morati da radiš ni jedan dan u svome životu.” – Konfučije

Azra Bekić, diplomirani Sociolog i Mompreneur.

NLP Master Trainer (IN, DVNLP, IANLP), NLP Savjetnik (DVNLPt) i coach (ICI),  wingwave® coach i praktičar Quantum Entrainment®.

Živim NLP i radujem se svakoj prilici da svoju ljubav prema ovoj magičnoj nauci o ličnom razvoju prenesem drugima.

Ja vjerujem da svi mi u sebi imamo genija! I svi imamo i snage i slabosti na kojima je vrijedno raditi! Vjerujem da svi u sebi imamo resurse koji su nam potrebni za uspjeh! I vodim vas putem otkrivanja vaših resursa!

Naše emocije, misli i tijelo jedan su sistem i utiču jedno na drugo! Promjena u jednom izaziva promjene i na ostalim nivoima. Želim živjeti u svijetu u kojem ljudi preuzimaju odgovornost za sve što rade i ne rade. Jer vjerujem da smo svi vlastiti režiseri svog života!

Vjerujem da svako od nas može promijeniti svijet. Mnogo puta sam svjedočila tome! Zato obožavam posao coacha! Duboko vjerujem u Zakon početka i da se po jutru dan poznaje! Svoje jutro počinjem šoljom dobre kafe! Pa još jednom i jednom za nastavak dobrog dana! 😉

Ja volim svoj život. Zato radim sa klijentima sa kojima dijelim istu strast prema životu i poslu. Radim sa klijentima od kojih učim, koji me motiviraju i svakodnevno inspiriraju da napustim zonu komfora.

Sa klijentima koji su pokretači pozitivnih promjena u svom okruženju i onima koji su svjesni da se znanje, sreća i ljubav množe kada se dijele! Svojim klijentima pomažem u razvoju potencijala, ličnom i profesionalnom dostizanju izvrsnosti!

Mama sam Naje, Ume i Tarika. Oni su moji veliki učitelji koji mi svakodnevno daju vrijedne lekcije iz oblasti mašte, razigranosti i bezbrižnosti! A da bih te lekcije savladala što nježnije, brine se Amir, moja srodna duša, svojom bezrezervnom podrškom na kojoj sam beskrajno zahvalna!

Volim pjesmu „I love my life“ – Robbie Williams jer me najbolje opisuje i pokreće moju energiju nevjerovatnom brzinom! Volim i pjesmu “Sarajevo” koju pjevaju Frajle. Ta pjesma je dovoljna da u trenutku spakujem kofere i iz predivnog Beča otputujem prema gradu gdje se “živi iz meraka”!

U Sarajevu i Beču vodim radionice na teme ličnog razvoja, kroz individualne i grupne coaching seanse pomažem svojim klijentima u dostizanju vlastite izvrsnosti, a najveća motivacija mi je kada motiviram druge da naprave potreban korak ka zoni izvrsnosti! Učinak koji vaš uspjeh ima na moj kreativni dio ličnosti može se mjeriti sa radošću roditelja koji se prvi put upoznaju sa svojim novorođenčetom.

Znanje je moja visoka vrijednost, a širenje znanja za opće dobro moja je misija. Svako zaslužuje pristup riznici znanja, a mi koji smo počašćeni da skladištimo to znanje, dužni smo olakšati taj pristup.

Mojim ljudima, kako zovem svoje klijente, pokazujem kako da probude bolju verziju sebe i sretna sam kada motiviram nekoga da napravi mali zaokret u svom životu! Živim ispunjen život koji volim i beskrajno sam zahvalna na toj blagodati!

 

Dijelimo iste vrijednosti?

Pišite mi na [email protected]

Vaša pitanja smisao su mog posla i ja im se jako, jako radujem!

Azra