Najave

Magija kreiranja ciljeva- online workshop

Ovo je workshop za vas koji ste:

  • Postavili neke važne ciljeve za 2019. godinu, a onda u nekom trenutku izgubili fokus.
  • Startali 2019. godinu sa najboljom namjerom, a onda se desilo to da ste izgubili motivaciju.
  • Preslušali stotine motivacijskih predavanja, posjetili nekoliko super seminara, a onda ste shvatili da se inspiracija potrošila.
  • Obećali sebi milion puta „od sutra“, a potom rekli „ok, sada stvarno od sutra“, da bi dočekali kraj godine, a „sutra“ za vas još nije došlo.
  • Ponekad poput hrčka u kolu i osjećate se umorno, a nova godina tek što je počela.
  • Nagomilali toliko obaveza čekajući pravi trenutak, i sada dok vas bombarduju najavama seminara i programa koji će 2020. učiniti najboljom godinom u vašem životu, najradije biste se pokrili preko glave i pustili da najbolja godina vašeg života prođe mimo vas.

Zato jer znam kakav je osjećaj koji u mom životu izaziva neproduktivnost, gubitak fokusa, inspiracije i motivacije, nudim vam nešto drugačiji online workshop!
Ma šta NEŠTO drugačiji??? Potpuno drugačiji od svih koje ste do sada pohađali, a potpuno drugačiji i od SVIH koje sam ja vodila!

I to po POSEBNOJ cijeni od 30€ (60 KM) jer vjerujem da ukoliko posjedujete sposobnost odugovlačenja, to onda mora biti posebna kreativnost koju je potrebno samo pravilno usmjeriti!

Na online workshop-u Magija kreiranja ciljeva, nećemo se baviti postavljanjem ciljeva.
Ne, ne, nećete se tako lako izvući nekim zabavnim igricama koje ćete zaboraviti čim se prva prepreka ka dostizanju cilja pojavi!

Na ovom workshopu ćemo ići obrnutim redom! Pa umjesto postavljanja ciljeva bavit ćemo se vašim programima koji su u nekom trenutku doveli do toga da odugovlačite, odlažete, gubite interes i fokus, gubite inspiraciju i motivaciju!

Zato brzo pošaljite svoju prijavu na: [email protected], a ja vam u roku ODMAH šaljem upute za uplatu i potvrdu mjesta. .
Ovo je workshop samo za 10 učesnika koji su spremni pogledati na svoje programe iz drugog ugla i jednom za sva vremena obračunati se sa odugovlačenjem! .
Želiš biti u magičnoj postavci 10? Onda brzo šalji prijavu!

Vaša Azra
Photo by Alenka Slavinec