Blog

Online edukacije

Znanje je moja visoka vrijednost. Vjerujem da se znanje, poput ljubavi i sreće, množi kada se dijeli. Od kako sam krenula stazom cjeloživotnog učenja moj život se unaprijedio na svim nivoima. Rado investiram svoje vrijeme, energiju i novac u edukacije koje procijenim korisnim za moj lični i profesionalni razvoj.

Za mene, često je veliki izazov organizirati da moja porodica funkcionira dok sam ja odsutna. Nedavno je moja djevojčica Uma zapisivala šta je kome u našoj porodici važno. Pored imena sestre Naje napisala je pjevanje, a pored mog PREDAVANJE.

Od njihovog rođenja oni su uključeni u svaku moju aktivnost. Nebrojeno puta spavali uz mene dok sam ja na predavanjima. Nebrojeno puta ih ostavljala bez mene. Noći uz osjećaj griže savjesti jer su ostali pod temperaturom. Otkazivanje edukacija u zadnji tren zbog bolnih zubića. Osjećaja da nisam dobra mama jer želim učiniti nešto dobro za sebe što može koristiti i njima.

Ogromno olakšanje sam pronašla kada sam otkrila svijet online programa. To je za mene značilo da mogu pohađati edukacije koje me interesuju, u udobnosti svoje fotelje. Dok spremam ručak. Dojim. Dok sam sa djecom u parku. Dok ih uspavljujem. „Šššš, pratim predavanje!“ „Mama sad ima online predavanje, hajde da se dogovorimo da je pustimo na miru pola sata“, itd. Vremenom su moja djeca uz moje ime pripisali i vrijednost PREDAVANJE. A ja uz svoje ime i zvanje Mompreneur.

Sada je vrijeme da dam svoj doprinos online riznici znanja i ponudim online programe za sve vas koji želite, a trenutno niste u mogućnosti otići na svaku edukaciju koja vas interesuje. Za sve vas koji želite raspolagati svojim vremenom i učiti u vrijeme koje vama odgovara. Za sve vas koji ste u potrazi za jednostavnim, jeftinim a izuzetno kvalitetnim rješenjima. A online treninzi sve to jesu.

Znače slobodu, znače kvalitet, znače mogućnost povezivanja sa ljudima koji mogu postati dio vašeg plemena i vi njihovog, a nije važno gdje se nalazite.